Om oss

BREAK BOUNDARIES

Etter å ha tatt USA med storm, og med suksess i land som Canada, Mexico, store deler av Europa, og Japan, har Vikingstrength nådd en imponerende milepæl med over 100 000 solgte produkter over hele verden. Endelig er vi klare for Skandinavia!

Vikingstrength er et  norsk treningsmerke, grunnlagt i 2017 av to nære venner, Adrian og Erik. Etter å ha fullført tjenesten i militæret, ble de inspirert av vikingenes beryktede styrke og utholdenhet. De bestemte seg derfor for å skape et merke som skulle gjenspeile denne tapperheten og æren i dagens treningsverden.

Vår Misjon

Vår hovedoppgave er ikke bare å hjelpe deg med å nå dine treningsmål, men også å inspirere til et mer målbevisst og engasjerende liv. Gjennom et bredt utvalg av førsteklasses treningsutstyr, ønsker Vikingstrength å overføre en del av vikingenes kraft og vilje til din hverdag.

Beskjeden Begynnelse

Adrian og Erik startet beskjedent med å forbedre eksisterende treningsredskaper på gutterommet. Deres felles lidenskap for fysisk trening og et ønske om å tilby noe unikt førte til utviklingen av deres egne, spesiallagde produkter.

Fokus på Innovasjon

Helt fra starten har fokus vært rettet mot innovasjon og forbedring. Vikingstrength tror på kontinuerlig utvikling og har de seneste årene viet tid til å skape nyskapende treningsredskaper som utfordrer og motiverer. Alle våre produkter er konstruert for å tåle de mest intense øktene, og hver ny oppfinnelse er resultatet av inngående forskning, nøye testing, og et kompromissløst engasjement for kvalitet.

Vikingstrengths Filosofi

For oss er trening en livsreise, ikke en endelig destinasjon. Likt vikingene som alltid søkte nye horisonter, vil vi inspirere deg til å bryte grenser og finne ditt sanne potensiale. Våre produkter er mer enn bare redskaper; de er følgesvenner på din personlige sti mot styrke, selvsikkerhet, og velvære.

Bli Med På Eventyret

Vikingstrength står for samhold og indre kraft. Bli med oss på denne utrolige reisen, og la oss hjelpe deg med å leve et liv preget av mot, stolthet, og integritet. Vi står ved din side hvert skritt på veien.

OMTALT I